Dimplex Pria

 

Dimplex Pria har det klassiske radiatordesign med luftudslip i fronten og et kontrolpanel, der gør den let at anvende. Vælg mellem ni forhåndsindstillede ugeprogrammer med natsænkning for at finde det, der passer dig bedst. Elradiatoren har også smart, adaptiv opstart, så rummet er varmt på det tidspunkt, du har valgt på elradiatoren.

Fælles for Dimplex-elradiatorer er markedets mest præcise termostat. Termostaten gør, at rummet holder den temperatur, du har indstillet, uden de udsving i rumtemperatur, som ældre, mekaniske elradiatorer kan have.  Det betyder, at elradiatoren varmer i kortere tid totalt, så du også af dén grund sparer strøm. Vores markedsledende lave standbyeffekt på kun 0,5 W bidrager også til et lavt strømforbrug.

Pria er den rigtige elradiator til dig, som vil have en klassisk elradiator, der ikke skal bruges med wi-fi og central styring. Det er let at vælge ugeprogram og spare strøm ved kun at opvarme rummet, når du har behov for det. Luftudslippet i front er designet til optimal varmespredning i rummet samtidig med, at det er et trygt valg til børnefamilier.