Dimplex Alta

 

Stemmestyring med Google Assistant, wi-fi, nyt luftudslip i toppen og mulighed for Clip On Glass er bare nogle af grundene til, at Dimplex Alta er din nye, smarte elradiator. Alta ser godt ud og har markedets bedste specifikationer. Med næsten 70 års erfaring inden for elektrisk opvarmning kan du være sikker på, at vores ingeniører har samlet det bedste i denne topmodel. 

Ugeprogram med natsænkning og enkel overstyring via en app sparer både strøm og penge, men Dimplex Alta har også markedets mest præcise termostat. Det betyder, at rummet holder den temperatur, du har indstillet, uden de udsving i rumtemperatur, som ældre, mekaniske elradiatorer kan have. Elradiatoren vil derfor varme i kortere tid totalt, så du også af dén grund sparer strøm. Vores markedsledende lave standbyeffekt på kun 0,5 W bidrager ligeledes til et lavt strømforbrug. 

Dimplex Alta har også almindelig, lokal betjening, hvis du hellere vil bruge det. Det synkroniseres med Capa-appen, så du kan styre hele zonen ved at justere på en af dine Dimplex Alta.

clip on glass

Clip On Glass

Smarte løsninger skal ikke bare være enkle for dig, men også se godt ud. Clip On Glass er løse glasfronter til Dimplex Alta, som monteres med solide clips på et par sekunder. Du kan vælge mellem antracitgrå, hvid og retro-blå glasfront, og Clip On Glass kan fjernes lige så enkelt, som det monteres.

capa app

Dimplex - Capa App

Med den brugervenlige app Dimplex Capa har du fuld kontrol, uanset hvor du befinder dig. Vælg ugeprogram med natsænkning, når du sover eller ikke bruger rummet, og fjernstyr nemt dit hjem via mobilen. Appen lader dig styre flere Dimplex Alta og indstille zoner, som kan justeres individuelt og giver dig fuld fleksibilitet. Du kan styre varmen hjemme og i sommerhuset med samme app, så du altid kommer ud og hjem til den rette temperatur.

alt

Stemmestyring med Google Assistant

Dimplex Alta er verdens første elradiator med stemmestyring via Google Assistant. Skru temperaturen op eller ned, skift ugeprogram eller sæt systemet i borte-modus ved at tale til din Google Assistant.